Radovi na dionici Prnjavor-Doboj krajem avgusta

Bez autora
Aug 15 2012

Radovi na dionici autoputa Banjaluka-Doboj od Prnjavora do Doboja mogli bi da počnu krajem avgusta ili početkom septembra, a ugovor bi trebalo da bude potpisan za desetak dana. Krajem septembra biće održani pregovori i sa Evropskom-investicionom bankom o izgradnji dionice autoputa Banjaluka-Doboj, od Banjaluke do Prnjavora, predračunske vrijednosti oko 200 miliona evra. Za 6. septembar je potvrđen termin kada će se u prostorijama Evropske banke za obnovu i razvoj u Londonu predstaviti projekat za dobijanje privatnog partnera za dio Koridora "Pet ce" koji prolazi kroz Republiku Srpsku. Ministarstvo finansija intenzivno radi na izradi rebalansa budžeta u kojem neće biti nikakvih radikalnih rezova i koji bi se mogao naći na sjednici Vlade već u narednih deset dana, saopšteno je iz Biroda Vlade RS za odnose s javnošću...

Radovi na dionici Prnjavor-Doboj krajem avgustaRadovi na dionici autoputa Banjaluka-Doboj od Prnjavora do Doboja mogli bi da počnu krajem avgusta ili početkom septembra, a ugovor bi trebalo da bude potpisan za desetak dana, konstatovano je na radno-konsultativnom sastanku predsjednika Vlade Republike Srpske Aleksandra Džombića sa ministrima.

Krajem septembra biće održani pregovori i sa Evropskom-investicionom bankom o izgradnji dionice autoputa Banjaluka-Doboj, od Banjaluke do Prnjavora, predračunske vrijednosti oko 200 miliona evra.

Na sastanku je konstatovano da je za 6. septembar potvrđen termin kada će se u prostorijama Evropske banke za obnovu i razvoj u Londonu predstaviti projekat za dobijanje privatnog partnera za dio Koridora "Pet ce" koji prolazi kroz Republiku Srpsku.

Tokom susreta konstatovano je da Ministarstvo finansija intenzivno radi na izradi rebalansa budžeta u kojem neće biti nikakvih radikalnih rezova i koji bi se mogao naći na sjednici Vlade već u narednih deset dana, saopšteno je iz Biroda Vlade RS za odnose s javnošću.

Vlada Republike Srpske će na narednoj sjednici donijeti odluku o proširenju operativnog budžeta u iznosu od devet miliona KM kako bi se izvršile subvencije za poljoprivredne proizvođače.

Premijer je zakazao 77. redovnu sjednicu Vlade za četvrtak, 16. avgust.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik